
-
Timp de preparare10 minute
-
Timp de gatire10 minute
-
Servire2
Uneori, cele mai simple idei sunt și cele mai delicioase. Aceste tartine cu cașcaval și ghebe sunt un exemplu perfect: se pregătesc în câteva minute, sunt aromate, sățioase și ideale atunci când vrei ceva bun fără prea mult efort.
Dacă ții post, poți înlocui cașcavalul cu tofu. Ghebele pot fi substituite cu ciuperci champignon sau hribi funcționează perfect în orice variantă. O gustare caldă, crocantă și irezistibilă, care dispare repede din farfurie. Cine ar putea refuza așa ceva?
Ingredients
Directions
Tăiați cașcavalul în felii subțiri și așezați-le peste pâine.
Ghebele se spală bine, apoi se usucă cu hârtie absorbantă. Dacă folosiți ciuperci proaspete și acestea sunt mai mari, le tăiați în felii subțiri pentru a se găti uniform.
Într-o tigaie, încălziți cele două linguri de ulei de măsline și sotați ciupercile timp de 3–4 minute.
Așezați ciupercile calde peste feliile de pâine cu cașcaval, presărați sare și piper, apoi introduceți totul în cuptorul preîncălzit la 180°C.
Lăsați-le câteva minute, până când cașcavalul începe să se topească și pâinea devine ușor crocantă.
O gustare extrem de simplă, dar cu un gust fantastic, perfectă pentru mic dejun, cină rapidă sau un aperitiv servit musafirilor. Bucurați-vă de fiecare mușcătură! Dacă le preparați, să-mi spuneți cum v-au ieșit.
Poate ti-ar placea si
Tartine cu cascaval si ghebe
Ingredients
Follow The Directions
Tăiați cașcavalul în felii subțiri și așezați-le peste pâine.
Ghebele se spală bine, apoi se usucă cu hârtie absorbantă. Dacă folosiți ciuperci proaspete și acestea sunt mai mari, le tăiați în felii subțiri pentru a se găti uniform.
Într-o tigaie, încălziți cele două linguri de ulei de măsline și sotați ciupercile timp de 3–4 minute.
Așezați ciupercile calde peste feliile de pâine cu cașcaval, presărați sare și piper, apoi introduceți totul în cuptorul preîncălzit la 180°C.
Lăsați-le câteva minute, până când cașcavalul începe să se topească și pâinea devine ușor crocantă.
O gustare extrem de simplă, dar cu un gust fantastic, perfectă pentru mic dejun, cină rapidă sau un aperitiv servit musafirilor. Bucurați-vă de fiecare mușcătură! Dacă le preparați, să-mi spuneți cum v-au ieșit.


Leave a Review